CANSU TOSUN KİMDİR ?

Cansu Tosun Kimdir? Biyografisi

Cansu Dicle Tosun, 26 Ocak 1988 yılında Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğdu. Almanya’da profesyonel fotomodellik yaptı. Türkiye’de oyunculuk hayatına TRT 1 kanalında başladı.

2011-2012 döneminde yayımlanan “Küçük Hanımefendi” adlı dizide Neriman rolü ile tanınan Cansu Tosun, 2012’de ise Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterini canlandırdı.

Cansu Tosun, 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Refik Halit Karay’ın eserinde uyarlanan ”Bugünün Saraylısı” adlı dizide Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Ali Ersan Duru ve Serhat Teoman ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2016 Familya – Hare Bilgiç
2016 Göç Zamanı – Zümrüt
2014 İksir : Dedemin Sırrı – Buse
2013-2014 Bugünün Saraylısı – Ayşen Yılmaz
2012-2013 Kayıp Şehir – Zehra
2011-2012 Küçük Hanımefendi – Neriman

MY Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz
İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Ofis Asistan İletişim Gsm : 0532 404 66 63 – 0532 460 15 97
Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Facebook @mymenajerlik Instegram Hesablarımız @mymenajerlik @muharremyildirimofficial

Bizi Arayın
Konum Bilgilerimiz