CEYLAN KİMDİR ?

Ceylan Menajeri İletişim ; 0532 206 59 59 

Ceylan kimdir ?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, Fındıkzade, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı.

Yaşamı
Aslen Tuncelili’dir. İlk sahne deneyimini 7 yaşında babası ile Almanya’da düğün salonlarında sahne alarak edindi. 1983’te bir yarışmada ilk birinciliğini aldı, 1984’te ilk albümünü yayınladı.

Ceylan İletişim ; 0532 206 59 59 – 0532 404 66 63

Ceylan, birçok albüm çıkardı ve birçok sinema filminde rol aldı. Seni Sevmeyen Ölsün albümü 1,3 milyon satış rakamına ulaşmayı başarırken,[kaynak belirtilmeli] “Ah Gönlüm” albümü Mü-yap tarafından altın plak ile ödüllendirildi. Kral TV tarafından iki kere En İyi Kadın THM sanatçısı seçilmiştir.

Ceylan, 2019 yılında sanat dünyasındaki 35. yılını kızı Melodi Bozkurt ile çıkarttığı single albümüyle kutladı.

Türkücü Ceylan Avcı’nın babası Ahmet Avcı, hayatını kaybetti.(31.12.2021)

Diskografisi
Albümleri
Yaktı Beni (1984, Şah Plak)
Kaderin Tuzakları (1985, Şah Plak)
Seni Sevmeyen Ölsün (1986, Şah Plak)
Bırakmam Seni (1987, Şah Plak)
Sev Beni Seveyim Seni (1988, Şah Plak)
Vallah – Hep Ezildim (1989, Ceylan Müzik)
Allah Aşkına (1989, Cem Müzik)
Bir gün Bana Döneceksin (1984, Şah Plak)
“Yolun Açık Olsun/Garip Anam” (1985, Şah Plak)
“Sevmek Günahmı/Asker Türküsü” (1986, Şah Plak)
“Sanada Güvenilmez/Ağlama Yar” (1988, Şah Plak)
“Kadersiz Doğmuşum/Arabacı” (1990, Ceylan Müzik)
“Beni Bende Bitirdiler” (1990, Ceylan Müzik)
“Gurbet Yolcusu” (1991, Şenay Müzik)
“Hayret Nasıl Yaşıyorum” (1991, Bayar Müzik)
“Geri Ver Beni” (1992, Bayar Müzik)
Şantaj & Montaj (1993, Özdemir Plak)
Kritik Etme Beni (1994, Özdemir Plak)
“Kır Çiçeğim/Ayrılmam” (1995, Özdemir Plak)
Canımdan Ayırdılar (1996, Ozan Video)
Güldestim (1997, Prestij Müzik)
Ağlayı Ağlayı – Le Le Kirvo (1998, Prestij Müzik)
Zeyno (2000, İdobay)
Can Cana (2001, Universal-S Müzik)
Söyle (2003, S Müzik)
Gelsene (13 Ocak 2004, Özdemir Plak)
Ah Gönlüm (8 Nisan 2005, Özdemir Plak) (Mü-yap sertifikası: Altın)
Pirimi Ararım (1 Eylül 2006, Prestij Müzik)
Sana Söz (23 Mart 2007, Özdemir Plak)
Bir Daha mı? (10 Kasım 2008, Özdemir Plak)
Türkülerin Ceylan’ı (2009, Seyhan Müzik)
Ceylan Arabesk (2011)
Kendisi Lazım (2012)
Hım Hım Yar (Entarisi Dım Dım Yar) (2014)
Bana Bir Şey Söyle (2014)
Ceylan’dan 2016 (2016, Ceylan Müzik)[3]
Single’ları
“Çeker Giderim” (2014)
“Koptum Bu Gece” (feat. Melodi) (2017)
“Kara Kız Kurbanın Olim” (2017)
“Tillillo” (2018)
“Severim Ama Güvenemem ki” (feat. Melodi) (2019)
“Mamudo 2019” (2019)
“Cennetim Ol” (2019)
“İlle de Sen” (2020)
“Ne Feryat Edersin Divane Bülbül” (2020)
“Bir Sivaslı Uğruna” (2020)
“Islanmış Kirpiklerin” (2021)
“Birileri Kandırmış” (2021)
“Mashup” (2021)
Ödüller ve adaylıklar
Yıl Ödül Töreni Kategori Sonuç
1987 Müzik Magazin Dergisi Ödülleri Kazandı
1988 Müzik Magazin Dergisi Ödülleri Kazandı
1995 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Arabesk Kadın Sanatçı Adaylık
1998 4. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Adaylık
1999 5. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Kazandı
2001 7. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Kazandı
MGD 8. Altın Objektif Ödülleri Müzik Yıldızı Kazandı
2002 8. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Adaylık
2005 11. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Adaylık
2006 4.MÜ-YAP Ödülleri Altın Ödül (Ah Gönlüm) Kazandı
12. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Arabesk-Fantezi Kadın Sanatçı Adaylık
2008 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Adaylık
2017 17. Magazinci.com Ödülleri Yılın Kadın THM Yorumcusu Kazandı
2018 8. Buhara Medya Ödülleri Yılın Halk Müzik Sanatçısı Kazandı

Ceylan Menajeri Kim

MY Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz
İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Ofis Asistan İletişim Gsm : 0532 404 66 63 – 0532 460 15 97
Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Facebook @mymenajerlik Instegram Hesablarımız @mymenajerlik @muharremyildirimofficial

Ceylan İletişim,Ceylan Menajer,Ceylan Menajeri,Ceylan Menajerlik,Ceylan Resmi Menajeri,Ceylan Telefonu, Ceylan Telefon Numarası,

MY Whatsapp İletişim
By Muharrem Yıldırım Music Production
By Muharrem Yıldırım Music Production
Firmamız Sanatçı CEYLAN ile sadece konser organizasyonlarında booking olarak çalışmakta konser,Düğün,Bayi Toplantısı ve tüm Organizasyonlarınız için Lütefen Müşteri temsilcimizden Bilgi alın

Firmamız Tüm Dijital Platformlardadır
Youtube Netd,sportify,apple music,deezer music'de

Mesai saatlerimiz
Sabah 09.00
Aksam 21.00
Saatleri arasındadır
Saygılarımızla
By Muharrem Yıldırım Music Production