Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Edis

6 yıl önce
Edis için yorumlar kapalı
469 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Edis Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Edis Menajeri Kimdir?

Edis iletişim 0212 217 59 59 Edis yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Edis Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Edis Görgülü Kimdir ?

Edis Görgülü ya da sahne adıyla Edis (d. 28 Kasım 1990, Londra), Türk pop şarkıcısı, şarkı sözü yazarı ve oyuncu. Londra’da doğdu, çocukluğu İzmir’de geçmiş ve İzmir’de büyümüştür.

İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde okumuştur. Lise ve üniversite yıllarında okul eğitiminin yanı sıra müzik eğitimi de aldı. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesini kazanınca İstanbul’a yerleşerek albüm hazırlamak için hemen çeşitli kişilerle iletişim kurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Bunun üzerine oyunculuğa başladı. Dinle Sevgili (2011-2012) ve Hayatımın Rolü (2012) dizilerinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Oyunculuk yaptığı bu yıllarda menajerinden müzisyenlik için teklif aldı.

Mart 2018’de ilk stüdyo albümü Ânı piyasaya sürmeden önce çıkardığı tekliler ile ün kazandı. Aralık 2014’te çıkış teklisi “Benim Ol” ile eleştirel başarı yakaladı ve şarkı Türkiye’de bir hit olarak MusicTopTR Resmî Listesi’nde iki numaraya kadar ilerledi.

Ardından yayımladığı “Dudak” (2016) ve “Çok Çok” (2017) teklileri de benzer şekilde Türkiye’de iki numara olurken “Roman” bir numaraya yükseldi. Edis bugüne kadar üç Radyo Boğaziçi Müzik Ödülü ve dört Altın Kelebek Ödülü dâhil birçok ödül aldı.

Hayatı ve kariyeri
1990-2013: İlk yılları ve kariyer başlangıcı
Edis Görgülü, 28 Kasım 1990’da Londra, İngiltere’de doğdu. Kendisi doğmadan önce ebeveynleri, çalışmak ve eğitimlerini tamamlamak için Londra’ya gelmişlerdi.

Annesi bir kafede işletmecilik yaparken babası BBC Radio’da çalışmaktaydı.

Edis 1,5-2 yaşlarındayken ailesi onu Türkiye’de büyütmenin daha doğru olacağına karar verdi ve Görgülü ailesi memleketleri olan İzmir’e yerleşti.Edis, 4 yaşında piyano dersleri aldı. Piyano kursunda piyanoyu çalmaktan ziyade doğaçlama şarkı söylemekle uğraştığını söyledi.

Liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesinde okudu. 2007’de bu okuldayken Expo 2015 adayı olan İzmir’in tanıtılması için yapılan çalışmalarda yer aldı. Ayrıca İzmir Kent Orkestrası’nda solistlik yaptı.

Edis Menajeri 0532 206 59 59
Edis Görgülü, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Edis Görgülü’yü etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Edis Menajeri Kimdir?

Edis Görgülü konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Edis menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Edis Görgülü Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Edis Görgülü Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Edis Görgülü Sahne Fiyatı
Edis Görgülü sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Edis Görgülü İletişim Numarası 0532 404 66 63
Edis Görgülü performansında başarıları ile yer almaktadır.

Edis Görgülü etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Edis Görgülü Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

Muharrem Yıldırım
Kanalda toplam 415 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ