Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Sıla Gençoğlu

9 yıl önce
368 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Sıla Gençoğlu Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Sıla Gençoğlu Menajeri Kimdir? Sıla iletişim 0212 217 59 59 Sıla yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Sıla Gençoğlu Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

SILA KİMDİR ? 

Sıla Gençoğlu (d. 17 Haziran 1980), Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve besteci. Acıpayam, Denizli’de doğdu ve öğrenim hayatı için önce İzmir’e sonra İstanbul’a yerleşti. Sahne eğitimi almaya lise yıllarında başladı.

Bilgi Üniversitesindeki caz eğitimi sonrasında uzun süre Kenan Doğulu’ya geri vokallik yaptı.

2007’de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resmî Listesi’nde bir numara olan “…Dan Sonra” şarkısıyla çıkış yapan Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza 2009 Konuşmadığımız Şeyler Var 2010, Vaveyla 2012, Yeni Ay 2014 ve Mürekkep 2016 albümleriyle de liste başarılarını sürdürmeye devam etti. Bu albümlerde yer alan “Sevişmeden Uyumayalım”, “Acısa da Öldürmez”, “Kafa”, “Boş Yere”, “Vaziyetler”, “Yabancı” ve “Hediye” şarkıları da Türkiye’de liste başı oldu.

Bunların yanı sıra “Yoruldum”, “İmkânsız” ve “Zor Sevdiğimden” gibi diğer pek çok şarkısı da hit olarak ilk beşe girdi.

Sıla iletişim Numarası 0532 206 59 59

Şarkıcılığının yanı sıra eleştirmenler tarafından övülen söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıkan Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadır’la birlikte bestesini yaptı. Ayrıca başka şarkıcılar için de birçok şarkı sözü yazdı. 2010’da Konuşmadığımız Şeyler Var ve 2014’te Yeni Ay ile birlikte Türkiye’de yılın en çok satan şarkıcısı oldu. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve yedi Kral Tv Video Müzik Ödülü dâhil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Sıla Gençoğlu Menajeri 0532 206 59 59
Sıla Gençoğlu, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor. Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Sıla Gençoğlu’ü etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Sıla Gençoğlu Menajeri Kimdir?

Sıla Gençoğlu konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sıla Gençoğlu menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Sıla Gençoğlu Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Sıla Gençoğlu Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Sıla Gençoğlu Sahne Fiyatı
Sıla Gençoğlu sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Sıla Gençoğlu İletişim Numarası 0532 404 66 63
Sıla Gençoğlu performansında başarıları ile yer almaktadır.

Sıla Gençoğlu etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Sıla Gençoğlu Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

 

 

 

 

Muharrem Yıldırım Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz

İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Merkez Ofis iletişim Bilgileri : 0212 217 59 59 – 0216 378 59 59
Organizasyon sorumlusu Şebnem Yıldırım 0532 450 72 70

Adres: Müsahip Sk.No 20 Ortaköy, 34347 BEŞİKTAŞ /İSTANBUL

Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Resmi Instagram Hesablarımız @mymenajerlikofficial @muharremyildirimofficial

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.