Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Derya Bedavacı

8 ay önce
Derya Bedavacı için yorumlar kapalı
490 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Derya Bedavacı Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Derya Bedavacı Menajeri Kimdir? Derya Bedavacı iletişim 0212 217 59 59 Derya Bedavacı yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Derya Bedavacı Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Derya Bedavacı
Derya Bedavacı Türkiye’de müzik piyasasında yeni y eni tanınmaya başlayan başarılı bir şarkıcıdır.

Derya Bedavacı Kimdir?

Derya Bedavacı aslen Sivaslıdır. 7 çocuklu bir ailenin 3. Çocuğu olarak dünyaya gelen sanatçı ailesi ile birlikte küçük yaşlarda iken Sivas’a yerleşmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra İzmir’de konservatuvar eğitimi almış ve Belediye Konservatuvarına girerek aktif müzik yaşamına ilk adımı atmıştır. Koroda rol aldığı dönemlerde aynı zamanda İzmir’de mekânlarda da sahne almaya başlamış ve ismini duyurmayı başarmıştır.

Derya Bedavacı solistlik yaparken Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı bölümünü kazanarak profesyonel anlamda eğitimlerini tamamlamıştır. Solistlik yaparken Ege Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlayan sanatçı müziğe tam anlamı ile yönelmiş ve sesi ile adından söz ettirmiştir.

Derya Bedavacı’nın piyasaya çıkan ilk şarkısı Yıllanmış Eşya olarak bilinir. Aynı zamanda;

Veda
Buram Buram
Eyvallah
Konu Aşk
Saki
Geberesice
Sanane
Gibi şarkılar da Derya Bedavayı’ya aittir.

Derya Bedavacı menajeri iletişim numarası +90 (532) 206 59 59’dur. Dilediğiniz zaman dilediğiniz hat üzerinden numarayı çevirebilir ve By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik bünyesinde sanatçının organizasyon etkinliklerinize katılmasını sağlayabilirsiniz.

Derya Bedavacı Hakan Altun ile tekli müzik çalışması yapmış ve “Kavuşmalıyız” şarkısını Hakan Altun ile birlikte seslendirmiştir. Aynı zamanda başarılı bir şiir yazarı olan Bedavacı, 2018 yılında “Sayende” ismini verdiği bir albümü de müzik severler ile buluşturmuştur. Besteleri ile de bilinen şarkıcı, müzik piyasasında yer alan birçok ünlü isme de kendi yazdığı bestelerini vermiştir.

Derya Bedavacı, Murat Bedavacı ile evlidir. Çiftin bu evliliklerinden Ada Su adını verdikleri bir kız çocukları bulunur.

Melankolik tarzı ile oldukça beğenilen şarkıcı, özellikle gençler tarafından çok sevilir. Büyük bir dinleyici kitlesine sahip olmayı başarmış ve müzik piyasasında kalıcı olarak yer edinmiştir. Kendine özgü ses tonu ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı İzmir haricinde Türkiye’nin hemen her yerinde sahne performanslarını sergilemeye devam etmektedir. Derya Bedavacı konser talepleri hakkında daha detaylı bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik  şirketimizi le iletişime geçebilir ve tüm detayları organizatörlerimizden öğrenebilirsiniz.

Müzik festivallerinde
Üniversitesi organizasyonlarında
Gala gecelerinde
Düğün ve nişan organizasyonlarında
Ve daha birçok farklı muhtelif müzik organizasyonunda da sahne almaktadır. Derya Bedavacı iletişim numarası üzerinden By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik ekibimize ulaşabilir ve şarkıcının sahne istekleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Derya Bedavacı Sahne Fiyatı
Derya Bedavacı sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Derya Bedavacı İletişim!
Derya Bedavacı performansında başarıları ile yer almaktadır.

Derya Bedavacı etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Derya Bedavacı Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

 

 

 

 

Muharrem Yıldırım Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz

İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Merkez Ofis iletişim Bilgileri : 0212 217 59 59 – 0216 378 59 59
Organizasyon sorumlusu Şebnem Yıldırım 0532 450 72 70

Adres: Müsahip Sk.No 20 Ortaköy, 34347 BEŞİKTAŞ /İSTANBUL

Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Resmi Instagram Hesablarımız @mymenajerlikofficial @muharremyildirimofficial

Muharrem Yıldırım
Kanalda toplam 415 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ