Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Yıldız Tilbe

4 ay önce
Yıldız Tilbe için yorumlar kapalı
262 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Yıldız Tilbe Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Yıldız Tilbe Menajeri Kimdir? Yıldız Tilbe iletişim 0212 217 59 59 Yıldız Tilbe yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Yıldız Tilbe Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Yıldız Tilbe
Yıldız Tilbe kimdir ve nasıl ünlü olmuştur hayranları tarafından merak edilmektedir. Özel gün ve davetlerinizde kolay iletişim detayları!

Sevilen değerli sanatçı birçok farklı müzik tarzını icra etmektedir. Büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır ve sonsuz bir sevgi ile sevilmektedir. Tilbe’nin samimi ve kendine has tavırları da hayranlarının sevgisini kazanmasının sebebi olarak görülür.

Özellikle kariyeri boyunca televizyon önünde yaşadıkları, televizyon diyalogları ve yorumları ile de sık sık gündem olmuştur. Tilbe’nin kendine has olan sahne dans performansı ve eşsiz sesi ise onu bir nevi ikon haline getirmiştir.

Mütevazi hayat tarzı ve yaşantısı da yine ünlü ismi bu kadar şöhretin içinde bile halkın içinden göstermektedir. Halka en yakın hitapta ve tarzda yer alan Tilbe sosyal medya hesaplarında da aktif olmaktadır.

Eğer sosyal medya platformları üzerinde iş birliği oluşturmak istiyorsanız By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yıldız Tilbe Menajeri iletişim 0532 450 72 70

Yıldız Tilbe Kaç Yaşında? Nereli?
Sevilen sanatçı, 16 Temmuz 1966 tarihinde dünyaya gelmiştir. İzmir doğumlu olan Tilbe, Zaza ve Kürt kökenli bir ailenin çocuğudur. Yıldız Tilbe babası nereli sorusuna Ağrı’lı şeklinde cevap verebiliriz.

6 çocuklu bir ailenin kızı olan Tilbe, Altun ve Ali’nin çocuğudur. Mevsimlik işçilik yapan baba Ali, maddi durum sıkıntıları yüzünden kızını okutamamıştır.

Tilbe, ortaokul öğretimini orta 2. sınıfta bırakmak zorunda kalmıştır. Mustafa Rahmi Balaban okulunda okuyan ve okula veda eden Tilbe küçük yaşlardan şarkı söylemeye başlamıştır. Şarkı söyleyen ve müziğe atılım yapan Tilbe yine küçük yaşlarda; 18 yaşının altındayken evlilik yaşamıştır.

Bu evliliğinden bir çocuğu olmuştur. Yıldız Tilbe kızı ismi Sezen Burçin’dir. Evliliği 5 yıl sürmüş daha sonrasında ayrılığa sürüklenmiştir. Evliliğinin son bulmasının ardından İzmir gece kulüpleri içerisinde sahne almaya ve müzik söylemeye devam etmiştir.

1990 senesinde sahne almaya başlayan Tilbe, ilk mekan sahibi Cengiz Özşeker’in patronluğunda gerçekleşmiştir. 1 sene sonrasında Sezen Aksu, Tilbe’nin sesini duymuş beğenmiş ve onu dinlemeye gelmiştir. Dinlemeye geldiğinde de kendisine vokalistlik teklif etmiştir.

Tilbe bu teklifi kabul etmiş ve İzmir’den İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul’a taşındıktan sonra Sezen Aksu’nun evinde kalmaya başlamıştır. Bir süre Aksu’nun konserlerinde vokallik yapan Tilbe sonrasında ayrılmıştır.

Ayrılığın ardından İstanbul gece kulüpleri içerisinde sahne almaya başlamıştır. “Laf Lafı Açıyor” programı içerisinde solistlik teklifi alan Tilbe kariyerine hızla devam etmeye kararlıdır. Başarılı kariyerinin devamında 1994 senesinde “Delikanlım” albümünü piyasaya sürmüştür.

Aynı sene içerisinde birçok şarkı yazan Tilbe, birçok sanatçıya şarkılarını vermiş ve bu parçalar hit parçalar haline gelmiştir.

1996 senesinde Tilbe narkotik şubenin baskınında evinde uyuşturucu bulundurması gerekçesi ile göz altına alınmıştır. Bu kötü olayın ardından tedavisini görmek için Balıklı Rum Hastanesi içerisinde bir süre tedavi görmüştür.

Yıldız Tilbe Menajeri 0532 206 59 59

Yıldız Tilbe’nin en güzel şarkıları ve şarkı isimleri şu şekildedir:

Haberi Olsun
Aşk Laftan Anlamaz ki
Bir Tek Ben Anlarım
Çabuk Olalım Aşkım
Tek Sevenim Sen Olsan
Yürü Anca Gidersin
Şivesi Sensin Aşkın
Yıldız Tilbe Hastayım Sana
Yıldız Tilbe Delikanlım
Su Olsam Sensiz Akmam
Aşkın Benden de Öte
Çat Kapı
Vazgeçtim
Ama Evlisin
Kandıramazsın Beni
Kime Kin Ettin de Giydin Alları
Bir Tek Düşüncem
Yıldız Tilbe’nin düet yaptığı kişiler için örnekler verebiliriz. Tuna Kiremitçi, Murat Başaran, KÖFN, Bilal Sonses, Toprak ve Hakan Taşıyan ile düet gerçekleştirmiştir. Televizyon programlarında da İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve çeşitli ünlü isimler ile düet performansı gerçekleştirmiştir.

Yıldız Tilbe Nasıl Ünlü Oldu?
Yıldız Tilbe nereli sorusuna İzmir olarak cevap vermekteyiz. Tilbe ilk çıkardığı albümü “Delikanlım” ile yoğun ilgi görmüştür. Aynı sene içerisinde çıkarmış olduğu bir diğer albüm de “Aşkperest” şeklinde ilerlemiştir.

Fakat bu albümden beklemiş olduğu ilgiyi ve hedeflemiş olduğu başarıyı sağlayamamıştır. 1990’lı senelerin sonlarına doğru Eskişehir’de ve Bursa’da da sahne almaya başlamıştır.

Tilbe 2001 senesinde yeni bir albüm ile “Gülüm” adlı albümüyle yeniden piyasaya girmiştir. Ve bu sefer ilgi gören albümü ile adeta yıldızı parlamıştır.

2002 senesinde çıkarmış olduğu albüm ile de “Haberi Olsun” ismi ile yoğun bir ilgiyi üzerinde toplamıştır. Albüm içerisindeki şarkıları hala daha günümüzde de birçok kişi tarafından seslendirilmektedir.

Başarılı bir sonucun ardından 2003 yılında “Yürü Anca Gidersin” albümü ile piyasaya ivmeli bir giriş sağlamıştır. Bu albümündeki her şarkı hit parça olmayı başarmıştır.

Tilbe 2004 senesinde rahim kanserine yakalanmış ve ameliyat olmuştur. Bu durumu o dönemlerde yaşadığı yoğun bir aşk acısına bağlayan Tilbe bu durumdan kimsenin haberi olmadığını da ilave etmektedir.

Hatta Tilbe Azer Bülbül tarafından evlilik teklifi almıştır fakat reddetmiştir. Tilbe yalnızca sesi ile değil birçok bestesi ve şarkı sözleri ile de gündeme gelmiştir. Tilbe’nin şarkıları ve besteleri genellikle aşk temalıdır ve aşk acısını temel alır.

Kimi şarkısında boş vermişliği ile ana fikri oluştururken kimi şarkısında da kalbinin nasıl kavrulduğundan bahsetmiştir.

Tilbe İbo Show programındaki diyalogları ve tartışmaları ile de belirli bir kitle tarafından tanınmaktadır. Televizyondaki kavga ve tartışmaları halk tarafından dikkat çekici bir konu olarak görünmüştür.

Yeni sanatçılar ve özgün sesleri keşfeden firmamıza siz de bilgi bırakmak ister misiniz? İletişim için; +90 (532) 206 59 59 telefon numarasını kullanabilirsiniz.

Yıldız Tilbe Konseri!
Yıldız Tilbe şarkıları ile yoğun bir hayran kitlesine sahiptir. Konserlerinde göstermiş olduğu başarılı performansı ile özel davetlerde de yerini almaktadır. Aynı zamana O Ses Türkiye jüriliği de yapmış olan Tilbe, televizyon ekranlarında da sık sık yer almaktadır.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi ile Tilbe’ye ulaşım sağlamanız oldukça kolaydır. Konserlerde göstermiş olduğu başarı ve yoğun ilgi sayesinde kariyerine her geçen gün yeni başarılar eklemektedir. Özel davet ve gecelerde de sahne alabilen Tilbe ile iletişim mi kurmak istiyorsunuz?

Özel davet, etkinlik ve planlamalarda bir organizasyon firması ile çalışmak ve başarılı bir sanatçıyı sahnede görmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Size Tilbe’nin katılım sağlayabileceği bazı örnek değerindeki etkinlikleri sıraladık:

Çeşitli etkinlikler
Nişan organizasyon
Söz organizasyon
Düğün organizasyon
Doğum günü organizasyon
Festivaller
Evlilik teklifi organizasyon
Kına organizasyon

Yıldız Tilbe Sahne Fiyatı
Yıldız Tilbe sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Yıldız Tilbe İletişim!
Yıldız Tilbe performansında başarıları ile yer almaktadır.

Yıldız Tilbe etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Yıldız Tilbe Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

 

 

 

 

Muharrem Yıldırım Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz

İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Merkez Ofis iletişim Bilgileri : 0212 217 59 59 – 0216 378 59 59
Organizasyon sorumlusu Şebnem Yıldırım 0532 450 72 70

Adres: Müsahip Sk.No 20 Ortaköy, 34347 BEŞİKTAŞ /İSTANBUL

Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Resmi Instagram Hesablarımız @mymenajerlikofficial @muharremyildirimofficial

Muharrem Yıldırım
Kanalda toplam 415 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ