Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Mirkelam

9 yıl önce
204 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Mirkelam Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Mirkelam Menajeri Kimdir? Mirkelam iletişim 0212 217 59 59 Mirkelam yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Mirkelam Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Mirkelam Kimdir ?

Fergan Mirkelam (d. 20 Mayıs 1966, İstanbul), Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci.

Hayatı
Urfa, Birecik[1] kökenli bir aileye mensup babası Nazım Mirkelam, avukattır. Ut ve piyano çalar. “Gül ağacı değilem, her gelene eğilem” şarkısının bestecisi İzmir milletvekilliği ve senatörlük yapmış Necip Mirkelamoğlu da Mirkelam ailesindeki müzisyenlerdendir.

Nazım Mirkelam, çoğu yayımlanmayan polisiye ve bilimkurgu romanları yazan, adliyede gördüğü bir evrak çantasından etkilenerek eşini, dostunu ve oğlu Fergan’ı oynattığı Kara Çanta adında amatör bir soygun filmi çeken maceraperest bir babadır. Anne ve babası küçük yaşta boşanan Fergan Mirkelam, İstanbul’da annesi ve anneannesi ile büyür.

İlkokulu İstanbul’da Çapa İlkokulu’nda, ortaokulu Özel Kalamış Lisesi’nde, liseyi de Fenerbahçe Lisesi’nde okur. Beste yapmaya ortaokulda, şarkı söylemeye Saint Joseph Lisesi’nin orkestrasında başlar. 1984’te Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümüne girer ve 1990 yılında mezun olur.

İlk müzik yılları
1986 yılında Kayahan Açar’la Eurovision Türkiye elemelerine katıldı. Emel-Erdal ikilisinin albümünde “Alaturka Benim Canım” adlı şarkısıyla, Burak Kut’un albümünde üç şarkısıyla yer aldı. Aralarında Nazan Öncel’in de bulunduğu birkaç sanatçıya geri vokal yaptı. 1990 yılında “Karşılıksız Çek” adlı şarkısıyla Kuşadası Altın Güvercin Yarışması’na katıldı, ama dereceye giremedi. 1994 yılında Best FM’de yapımcı ve sunucu olarak çalıştı.

Koşan Adam
19 Mayıs 1995’te, Kayahan’la birlikte Cem Özer’in programına konuk olduktan sonra koşan adam olarak girer gündeme. Umur Turagay’ın klibi, Serra d’Autry’nin yarattığı imaj ve İskender Paydaş’ın düzenlemesiyle Her Gece, daha albüm çıkmadan bir gecede dillere dolanır. 31 Mayıs 1995 tarihinde çıkardığı albümü ile çok iyi bir satış grafiği yakalar. Kendi adını taşıyan albüm bir günde 200 bin, toplamda 750 bin kopya satar. Ali Kırca, 1995 yılında “90’lar Türkiye’sinin plastik kahramanlarının sonuncusu… Koşuyor koşuyor bir yere varamıyor” diye yazmıştır.

Koşan Adam dan sonra
İkinci albümünü İskender Paydaş’sız yapar. 2001 yılında ikili yeniden bir araya gelir ve yaptıkları birçok şarkı yine çok dinlenir ve satılır. AB’ye hitaben “Kokoreç” dillere dolanır, terk eden sevgililer için ise yazdığı şarkı Unutulmaz isimli şarkıdır.

2004’te en depresif albümünü yapar: Kalbimde Parmak İzin Var gibi şarkılar vardır. Bunların yanı sıra “Aşkımsın” gibi hareketli şarkılar da vardır.

2006’nın bitmesine birkaç gün kala, Mirkelam DMC – Pasaj Müzik etiketiyle çıkan albümün adı “Mutlu Olmak İstiyorum” ile geri döndü. 2008 yılında Kargo ile bir araya gelen sanatçı 2010 yılında Sony müzik etiketiyle “R.R.D.P Rakinrol Disko Parti” albümünü yayımladı. 2011 yılında Kargo ile yollarını ayırdı.

Şarkı Söylemek Lazım
Şarkı Söylemek Lazım adlı şarkı yarışmasına Didem Uzel’in koçu olarak katıldı. Finale kadar gelen ikili, yarışmada 3. oldu.

Özel yaşamı
2003 yılında eşi Arzu ile on yıl süren evliliğine nokta koymuştur. 2013’ten bu yana YA-SA Holding’in sahibi Yalçın Sabancı’nın kızı Aysen Sabancı ile beraberdir.

Mirkelam Menajeri 0532 206 59 59
Mirkelam, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor. Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Mirkelam’ı etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Mirkelam Menajeri Kimdir?

Mirkelam konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mirkelam menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Mirkelam Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Mirkelam Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Mirkelam Sahne Fiyatı
Mert Demir sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Mirkelam İletişim Numarası 0532 404 66 63
Mirkelam performansında başarıları ile yer almaktadır.

Mirkelam etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Mirkelam Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.