Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Levent Yüksel

9 yıl önce
208 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Levent Yüksel Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Levent Yüksel Menajeri Kimdir Levent Yüksel iletişim 0212 217 59 59 Levent Yüksel yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Levent Yüksel Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Levent Yüksel Kimdir 

Levent Uğur Yüksel, d. 21 Ekim 1964, Türk şarkıcı ve müzisyen.

Hayatı
1964 yılında Antalya’da doğdu. Antalya Lisesi’nden mezun olduktan sonra konservatuvar eğitimi almak için İstanbul’a geldi. Bugün adı İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olan İstanbul Belediye Konservatuvarı’nın kontrbas bölümünden mezun oldu. Konservatuvar eğitimi sırasında bas gitarist olarak çalışmış ve birçok sanatçıya eşlik etmiştir.

Askerlik vazifesini tamamladıktan sonra İstanbul’da bir gece kulübü orkestrasında Fatih Erkoç ve Sertab Erener’le birlikte 2 sene çalıştı. Aykut Gürel ile birlikte çalıştığı dönemde, Sezen Aksu ile tanıştı.

Sezen Aksu’nun o dönem vokalistliğini yapan Harun Kolçak bir gün rahatsızlanınca, sahnede Sezen Aksu’ya hem vokal yapması, hem de bas gitar çalması teklif edilir. Böylece Sezen Aksu ile çalışmaya,başlar.

İlk evliliğini 1990 yılında Sertab Erener ile yapan Yüksel’in bu evliliği, 18 Haziran 1996 tarihinde sonlanır.[1] Yüksel, boşanmalarıyla ilgili olarak “Sertab ile yaşadıklarımız herkes için örnek alınacak bir evlilik, örnek bir boşanma ve örnek bir ayrılıktır. Bunu her söylediğimde insanlar nedense kendilerine değil de tuhaf tuhaf suratıma bakıyorlar.” demiştir.

Levent Yüksel, 2020 yılında spor sektöründe yöneticilik yapan Özlem Öztürk ile ikinci evliliğini yapmıştır.

Müzik hayatı
İlk albümü Med Cezir’i 1993 yılının Mayıs ayında çıkaran Levent Yüksel, 1996 yılında kariyerinde ikinci stüdyo albümü olan Levent Yüksel’in 2. CD’si’ni çıkarmıştır. 1997 yılının Temmuz ayında çıkardığı Bi’Daha teklisi o yılın en çok satan teklisi olmuştur. 1998’in Nisan ayında ise Adı Menekşe albümünü çıkarmış, 2000 yılı Ekim ayında 15 şarkıdan oluşan Aşkla albümünü çıkararak yoluna devam eden sanatçı, 27 Mayıs 2004 tarihinde Uslanmadım albümünü yayımlamış ve bu albümde Orhan Gencebay’ın şarkısı Yarabbim’i yeniden seslendirmiştir.

Kadın sanatçıların seslendirmiş olduğu eski şarkıları yorumladığı 26 Mart 2006 tarihinde çıkardığı Kadın Şarkıları albümü, Yüksel’in toplamda yedinci albüm çalışması olmuştur. Yüksel albümü için bir röportajında, yeni albümünde neden sadece kadın şarkılarına yer verdiğini, Tanju Okan’ın, Kadınım şarkısı gibi erkeklere ait eserler var. Emre Altuğ ve Yaşar ile de çalıştı. İbret-i Alem ve Sıcak albümündeki bazı şarkıları Emre Altuğ, Levent Yüksel ile düet yaparak söyledi.

Diskografi
Albümleri
1993: Med Cezir
1996: Levent Yüksel’in 2. CD’si
1998: Adı Menekşe
2000: Aşkla
2004: Uslanmadım
2006: Kadın Şarkıları
2008: Sıfır Km (Sıfır Km adlı grubuyla birlikte)
2012: Topyekûn
2017: Hayatıma Dokunan Şarkılar
Müzik videoları
1993 Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk
1993: Med Cezir
1993: Beni Bırakın
1993: Tuana
1993: Dedikodu
1996: Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim
1996: Zalim
1996: Karaağaç Sezen Aksu ile düet, Aksu videoda da yer aldı
1997: Bi’ Daha Kıvanch K. Versiyonu 1
1997: İmkansız Aşk”
Teklileri
1997: Bi’Daha
2010: Aşk Mümkün Müdür Hala

Levent Yüksel Menajeri 0532 206 59 59
Levent Yüksel, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor. Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Levent Yüksel’i etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Levent Yüksel Menajeri Kimdir

Levent Yüksel konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Levent Yüksel menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Levent Yüksel Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir

Levent Yüksel Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Levent Yüksel Sahne Fiyatı
Levent Yüksel sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Levent Yüksel İletişim Numarası 0532 404 66 63
Levent Yüksel performansında başarıları ile yer almaktadır.

Levent Yüksel etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Levent Yüksel Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.