Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İrem Derici

9 yıl önce
931 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

İrem Derici Menajeri iletişim 0532 450 72 70 İrem Derici Menajeri Kimdir? İrem Derici iletişim 0212 217 59 59 İrem Derici yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen İrem Derici Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İrem Derici Kimdir ?

İrem Derici (d. 21 Mart 1987, İstanbul), Türk şarkıcı. 2010’ların başından itibaren “Zorun Ne Sevgilim”, “Kalbimin Tek Sahibine” ve “Dantel” gibi hit şarkılarla Türkiye’de tanınır hâle geldi.

Hayatı ve kariyeri
İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde Hulusi Derici ve Jale Ediz’in kızları olarak dünyaya geldi. Dört yaşında org çalmaya başlayan şarkıcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü liseyle beraber bitirdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümününden mezun olan Derici, pazarlama iletişimi yüksek lisans programına devam ederken O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. O Ses Türkiye’den önce üç yıl bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalıştı. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin birçok yerinde sahne aldı.

2012’de “Bensiz Yapamazsın” single’ı ile profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Ardından Mayıs 2013’te ikinci single’ı “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı”nı piyasaya çıkardı. Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maxi single yayımladı. Bu maksi teklinin ilk klibi “Sevgi Olsun Taştan Olsun” şarkısına çekilirken ikinci klibi “Zorun Ne Sevgilim”e çekildi. “Zorun Ne Sevgilim”, Türkiye Resmî Listesi’nde üç hafta iki numarada kaldı. Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan “Neredesin Sen?”i yeniden yorumladığı bir single piyasaya sürdü.

2014’te yayımladığı “Kalbimin Tek Sahibine” single’ı Türkiye’de hit olarak YouTube’da izlenme başarısı yakaladı.[5] Aynı yıl ikinci maxi single’ı Üç’ü çıkardı. Çıkış şarkısı “Bir miyiz?”in yanı sıra “Nabza Göre Şerbet” şarkılarına video klip çekildi.[6] Mart 2015’te “Değmezsin Ağlamaya” ve Eylül 2015’te “Aşk Eşittir Biz” teklilerini yayımladı. “Aşk Eşittir Biz”, Türkiye’de iki numaraya kadar yükseldi. Aynı yıl ayrıca Emrah Karaduman’ın Tozduman albümündeki “Nerden Bilecekmiş” şarkısını seslendirdi.

Derici, Şubat 2016’da ilk stüdyo albümü Dantel’i GNL Entertainment etiketiyle piyasaya sürdü. Albümle aynı adı taşıyan çıkış şarkısı, Türkiye’de aralıksız dört hafta bir numarada kaldı. Albümün ikinci klibi “Evlenmene Bak” şarkısına çekildi ve klipte Sinan Akçıl da oynadı. Ardından üçüncü klip “Dur Yavaş” ve dördüncü klip “Bana Hiçbir Şey Olmaz” şarkılarına geldi.

13 Eylül 2014’te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016’da tek celselik bir boşanma davasıyla sonlandırdı.11 Temmuz – 21 Eylül 2016’da Rising Star Türkiye yarışmasının ikinci sezonunda jüri üyeliği yaptı.

2017’de Mustafa Ceceli’nin Zincirimi Kırdı Aşk albümünün çıkış şarkısı “Kıymetlim”de ve Yonca Evcimik’in “Kendine Gel” single’ında düet şarkıcısı olarak yer aldı. Ayrıca kendisine ait “Tektaş” adlı bir single piyasaya sürdü. Aynı sene Bekâr Bekir isimli filmin müziği “Sevimli” seslendirdi.

2018 yılı Ağustos ayında Sabıka Kaydı başlıklı albümü piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı “Ben Tek Siz Hepiniz” için klip çekildi.2019 Şubat ayında “Meftun” başlıklı teklinin ardından, 31 Mayıs 2019’da da Mest Of başlıklı albüm yayımlandı.

İrem Derici Menajeri 0532 206 59 59
İrem Derici, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor. Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

İrem Derici’yi etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

İrem Derici Menajeri Kimdir?

İrem Derici konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İrem Derici menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

İrem Derici Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

İrem Derici Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

İrem Derici Sahne Fiyatı
İrem Derici sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

İrem Derici İletişim Numarası 0532 404 66 63
İrem Derici performansında başarıları ile yer almaktadır.

İrem Derici etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

İrem Derici Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.