Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Eda & Metin Özülkü

9 yıl önce
264 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Eda & Metin Özülkü Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Eda & Metin Özülkü Menajeri Kimdir?

Eda & Metin Özülkü iletişim 0212 217 59 59 Eda & Metin Özülkü yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Eda & Metin Özülkü Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Metin Özülkü Kimdir ?

Celalettin Metin Özülkü (15 Temmuz 1962), Türk müzisyen. Erol Büyükburç ve Edip Akbayram orkestralarında enstrüman çaldı.

Yedi yüzün üzerinde şarkı besteledi. Sahte Gülücük adıyla ilk solo albümünü 1982 yılında yayınladı.

Özel Hayatı
Kendisi gibi müzisyen olan Eda Özülkü ile evlidir ve Volkan ve Baran adlı ikiz çocukları vardır.

Eda Özülkü Kimdir ?

(2 Haziran 1966,(Gölcük -), Türk şarkıcı ve müzisyen.

Hayatı
Aslen Mersinlidir. Asker baba ve öğretmen annenin 2. çocuğudur.

İlk ve ortaokul yıllarını İzmit’te geçirdi. Liseyi İstanbul’da tamamladı ve Marmara Üniversitesi Müzik Bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede şan eğitimi üzerine yüksek lisans yaptı.

Daha sonra Işık Lisesinde ve mezun olduğu üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Öğretmenliğinin yanında müzik çalışmalarına eşi Metin Özülkü ile birlikte devam etti.

Eşinin bestelediği pek çok şarkının sözlerini yazdı. Bunların arasından öne çıkan; Sözler Yetmez, Seninle Olmak Var Ya, Eğlen Güzelim, Oyalama Beni, Kuşlar, Alladı Pulladı, Doğum Günü, Parolayı Söyle, Yürü Ya Kulum, Yaralım şarkılarıydı.

Eşiyle birlikte yaptığı şarkıların demolarında solist olarak yer alan Eda Özülkü, müzik yapımcılarından gelen albüm tekliflerini uzun bir süre kabul etmedi. Ancak eşinin de ısrarlarıyla, aldığı klasik Batı müziği eğitimini pop müzikte kullanmaya karar verdi.

Eda & Metin Özülkü Menajeri 0532 206 59 59
Eda & Metin Özülkü, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Eda & Metin Özülkü’yü etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Eda & Metin Özülkü Menajeri Kimdir?

Eda & Metin Özülkü konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eda & Metin Özülkü menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Eda & Metin Özülkü Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Eda & Metin Özülkü Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Eda & Metin Özülkü Sahne Fiyatı
Eda & Metin Özülkü sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Eda & Metin Özülkü İletişim Numarası 0532 404 66 63
Eda & Metin Özülkü performansında başarıları ile yer almaktadır.

Eda & Metin Özülkü etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Eda & Metin Özülkü Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.