trende
trende
ŞARKILARINIZI KLİPLERİNİZ NETD VE TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA YAYINLIYORUZ
By Muharrem Yıldırım Music Production ise NetD müzik ile sağlamış olduğu anlaşma neticesinde hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan video, müzik ve eğlence içeriklerinin dağıtım hizmetini üstleniyoruz. Şarkıların yayınlanabilmesi için gerekli olan tüm prosedürleri profesyonel bir biçimde uyguluyoruz.
TÜMÜNÜ GÖR

Aslızen

Aslızen Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Aslızen Menajeri Kimdir?

Aslızen iletişim 0216 378 59 59 Aslı zen yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Aslızen Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Aslızen Kimdir?

Sanatçı ve oyuncu Aslızen, 1977 yılında İstanbul Kanlıca’da dünyaya geldi. Aslı Zen adıyla tanıdığımız sanatçının tam adı, Aslızen Yentur’dur.

Anne ve babasının boşanmasından sonra babaannesinin yanında büyüyen Aslızen, Kandilli Kız Lisesi’nin ortaokul kısmında okurken, okulu şarkıcı olma hayali ile terk etti.

17 yaşında iken annesini bulmak ve şarkıcı olmak için evden kaçtı. Aslızen’in hayatı reklam ve TV piyasasında olan Nahit Altıparmak ile değişti. İlk olarak Rumelihisarı’nda bir barda çalıştı. Hem barda çalışıyor hem de arada bir şarkı söylüyordu. Yedi yaşında Arif Sağ ile ilk halk konserine çıktı. Sonrasında Sezen Aksu’yu keşfedince o tarzdan vazgeçti.

Önceleri, Meral Okay sayesinde 14 tane dizi filmde oynadı, bir firmanın reklâm yüzü oldu, bir sinema filminde oynadı. Buralardan kazandığı para ile evine stüdyo kurdu, bir aranjör arkadaşıyla stüdyoya kapanıp, şarkı yapmaya başladı. Bu dönem içinde, çevresini kullanarak, bestelerini ünlü isimlere verdi.

Derken ilk şarkısını İzel Çeliköz seslendirdi. Aslı Zen, Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu gibi birçok ünlünün vokalistliğini yaptı.

Aslızen, profesyonel sanat hayatına 2000 yılında 23 yaşında iken başladı. Bugüne kadar, Ferhat Göçer, Fatih Ürek, Demet Akalın, İbrahim Tatlıses, İzel Çeliköz, Hakan Peker, Rober Hatemo, Tuğba Özerk, Yıldız Kaplan, Pınar Aylin, Şebnem Bal, Hilal Cebeci, Esra Balamir, Gizem Özdilli, Yeşim Erçetin gibi şarkıcılara bestelerini verdi.

2008 yılında ilk albümü “Şerefe” piyasaya çıktı. Aslızen, 2012 yılında dört yıllık bir aradan sonra ikinci stüdyo albümü ‘Işık’ ile dinleyicileriyle tekrar buluştu.

Aslızen, 9 Şubat 2009 tarihinde o zaman Denizlispor’un kalecisi Okan Karabulut ile evlendi.

Bu evliliğinden 2010 yılında Mayra Esma Karabulut adından bir kız çocuğu oldu.

Ailesi ile birlikte İzmir Karşıyaka’da yaşayan Aslı Zen, 16 Ağustos 2015 tarihinde İzmir’de eşinden boşandı.

Aslızen Menajeri 0532 206 59 59
Aslızen, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Aslızen’i etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Aslızen Menajeri Kimdir?

Aslızen konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Aslızen menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Aslızen Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Aslızen Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Aslızen Sahne Fiyatı
Aslızen sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Aslızen İletişim Numarası 0532 404 66 63
Aslızen performansında başarıları ile yer almaktadır.

Aslızen etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Aslızen Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)