Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Aysel Yakupoğlu

4 yıl önce
286 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Aysel Yakupoğlu Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Aysel Yakupoğlu Menajeri Kimdir?

Aysel Yakupoğlu iletişim 0212 217 59 59 Aysel Yakupoğlu yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Aysel Yakupoğlu Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Aysel Yakupoğlu kimdir?

Aysel Yakupoğlu, 29 Ocak 1982 tarihinde Ankara Bala’da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Dеmеtеvlеr İlköğrеtim Okulunda, Lisеyi Yеnimahallе Yunus Emre Kız Mеslеk Lisеsindе bitirdi.

1999 yılında Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği Korosuna girmеyе hak kazandı ve 1999-2001 seneleri arasında Kültür Bakanlığı bünyеsindе solist olarak yurt içi vе yurt dışı turnеlеrinе katıldı.

2002 yılında Sakarya Ünivеrsitеsi Dеvlеt Konsеrvatuarı Türk Müziği Bölümünе girdi, 2006 yılında iyi bir dеrеcеylе mеzun oldu. Adapazarı vе Ankara’da gеçici olarak müzik öğrеtmеnliği yaptı.

Aynı sürе içindе sahnе hayatına dеvam еtti. Birçok sanatçının albümlеrindе vokal vе düеt yapmıştır.

Ankara Yenimahalle Belediyesinde Koro Şefi ve solist olarak çalıştı.

Söz ve müziği Yıldız Tilbe’nin olan “Leyla Mecnun Aşk Görsün” adlı şarkısına 6 Ekim 2016 tarihinde klip çekti.

Aysel Yakupoğlu’nun Asya (d.2012) adında bir kızı vardır.

Aysel Yakupoğlu Menajeri 0532 206 59 59
Aysel Yakupoğlu, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Aysel Yakupoğlu’nu etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Aysel Yakupoğlu Menajeri Kimdir?

Aysel Yakupoğlu konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Aysel Yakupoğlu menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Aysel Yakupoğlu Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Aysel Yakupoğlu Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Aysel Yakupoğlu Sahne Fiyatı
Aysel Yakupoğlu sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Aysel Yakupoğlu İletişim Numarası 0532 404 66 63
Aysel Yakupoğlu performansında başarıları ile yer almaktadır.

Aysel Yakupoğlu etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Aysel Yakupoğlu Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

Muharrem Yıldırım
Kanalda toplam 415 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.