Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Buray

3 yıl önce
Buray için yorumlar kapalı
455 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Buray Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Buray Menajeri Kimdir?

Buray iletişim 0212 217 59 59 Buray yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Buray Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Buray Kimdir ?

Buray Hoşsöz ya da bilinen sahne adıyla Buray (15 Haziran 1984, Lefkoşa), Kıbrıs Türkü pop şarkıcısıdır.

Eğitimi
Buray Hoşsöz lise eğitimini Türk Maarif Kolejinde aldıktan sonra, eğitimine Doğu Akdeniz Üniversitesinde devam etmiştir. 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümünden mezun olan Buray, 2007 yılında yüksek lisansını Glamorgan Üniversitesinde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamlamıştır.

Hayatı ve kariyeri
Avustralya’da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan Buray, başta Ferhat Göçer’in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler verdi.

Bir yandan da Melbourne’deki stüdyosunda ilk albümü “1 Şişe Aşk”ı hazırladı. Haluk Levent, Kuzey, Rober Hatemo, Soner Arıca, Gökhan Tepe, Berksan, İzel gibi birçok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde gitarist olarak eşlik etti. Solistliğini üstlendiği “Sensitive Vibrations” grubuyla ve “Acoustic Ceremony” projesiyle çeşitli konserler verdi.

2004 yılında “United Boyband” grubunun solisti olarak Kıbrıs Eurovision elemelerinde 125 yarışmacı arasından finale kalan ve İngiltere Royal Alexandra Palace’ta konser veren Buray, 2008 yılında “Yanayım” adlı şarkıyla hızlı bir çıkış yapan Babutsa grubunun albümündeki çoğu şarkıya aranjörlük yaptı ve gitar çaldı.

Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yapan Buray, KKTC’deki sayısız televizyon programının orkestra şefliği görevini de üstlendi. “1 Şişe Aşk” albümünün çıkış şarkısı “İstersen” oldu. Sözleri Gözde Ançel’e, bestesi Buray ve Gözde Ançel ikilisine ait olan “İstersen” şarkısının düzenlemesi de Buray’ın imzasını taşımaktadır.

Akustik ritimleri ve Buray’ın kendine özgü vokaliyle seslendirdiği “İstersen”, radyolar ve dijital platformlarda yerini aldı. Şarkı, Türkiye resmî listesinde 1 numaraya yükselmeyi başardı.

Albümün ikinci klibi “Sen Sevda mısın” şarkısına çekildi. Şarkı, Türkiye resmî listesinde 1 numara olma başarısı gösterdi. “Sen Sevda mısın”ın ardından üçüncü klip olarak “Kimsenin Suçu Yok” şarkısı yayımlandı.

İsmail Türüt Menajeri 0532 206 59 59
Buray, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Buray’ı etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Buray Menajeri Kimdir?

Buray konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Buray menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Buray Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Buray Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Buray Sahne Fiyatı
Buray sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Buray İletişim Numarası 0532 404 66 63
Buray performansında başarıları ile yer almaktadır.

Buray etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Buray Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

Muharrem Yıldırım
Kanalda toplam 415 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ