Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İlyas Yalçıntaş

9 yıl önce
İlyas Yalçıntaş için yorumlar kapalı
302 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

İlyas Yalçıntaş Menajeri iletişim 0532 450 72 70 İlyas Yalçıntaş Menajeri Kimdir?

İlyas Yalçıntaş iletişim 0212 217 59 59 İlyas Yalçıntaş yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen İlyas Yalçıntaş Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İlyas Yalçıntaş Kimdir?

İlyas Yalçıntaş (d. 7 Mart 1989, Erzincan), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır.

Yaşamı ve kariyeri
7 Mart 1989 tarihinde Erzincan’da doğdu. Lise eğitimini Küçükçekmece İMKB Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Müziğe 16 yaşında gitaristlik yaparak başladı. İlerleyen yıllarda çeşitli mekanlarda sahne alarak geçimini sürdürdü[3].

2014 yılında X Factor Türkiye yarışmasına arkadaşları İskender Külekçi’nin sözlerini yazdığı, bestesini Orçun Karamuk’un yaptığı “İncir” adlı şarkıyla katıldı. 2015 yılında Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile bu şarkıyı tekrar düzenledi ve Kral Pop ve TTNet Müzik listelerinde birinci sıraya yükseldi.

2015 yılında; ilk single çalışması olan İncir’i, ikinci single çalışması olan Olmazsa Olmazımsın’ı ve ilk albümü olan Aşk Adam Seçiyor’u yayımladı. İncir adlı single çalışmasında Enbe Orkestrası ile, Olmazsa Olmazımsın adlı single çalışmasında Enbe Orkestrası ve Büşra Periz ile ortak çalıştı.

2016 yılında ikinci albümü olan İçimdeki Duman’ı çıkardı. 2015 yılında çıkardığı tüm single ve albümleri 2016 yılında çıkardığı İçimdeki Duman adlı albümünde topladı. İçimdeki Duman albümünde yer alan “İncir”, “Olmazsa Olmazımsın”, “Nefes” ve “İçimdeki Duman” “Bu Nasıl Veda” adlı şarkılara klipler çekildi. Mayıs 2018’de, Feride Hilal Akın ile düet yaptığı teklisi Şehrin Yolu’nu yayımladı. Şarkının sözü İlyas Yalçıntaş’a, bestesi İlyas Yalçıntaş ve Emre Can Yıldız’a, ve düzenlemesi Aytaç Kart’a aittir.

İlyas Yalçıntaş Menajeri 0532 206 59 59
İlyas Yalçıntaş, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

İlyas Yalçıntaş’ı etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

İlyas Yalçıntaş Menajeri Kimdir?

İlyas Yalçıntaş konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlyas Yalçıntaş menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

İlyas Yalçıntaş Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

İlyas Yalçıntaş Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

İlyas Yalçıntaş Sahne Fiyatı
İlyas Yalçıntaş sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

İlyas Yalçıntaş İletişim Numarası 0532 404 66 63
İlyas Yalçıntaş performansında başarıları ile yer almaktadır.

İlyas Yalçıntaş etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

İlyas Yalçıntaş Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ