Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Melek Mosso

1 ay önce
Melek Mosso için yorumlar kapalı
37 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Melek Mosso Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Melek Mosso Menajeri Kimdir? Melek Mosso iletişim 0212 217 59 59 Melek Mosso yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Melek Mosso Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Melek Mosso
Melek Mosso, son dönem ülkemizdeki en popüler şarkıları seslendiren besteci, şarkıcı ve bir müzisyendir.

Melek Mosso Kimdir?
Ünlü şarkıcı, son dönemde Türkiye’de dikkat çeken en genç şarkıcılar arasında yer alıyor. Melek Mosso sahne adı ile bildiğimiz Melek Davarcı, 1988 yılında doğmuştur. Kayseri nüfusuna bağlı olan şarkıcının ikamet yeri Denizli olarak bilinir ve asıl müzik alanı cazdır. Küçük yaşlarda müziğe olan ilgisinin ortaya çıkması ile 7 yaşında ailesi tarafından müziğe yönlendirilen şarkıcı ilk olarak 9 yaşında Denizli’nin Devlet Konservatuar okullarında eğitim almaya başlamıştır. Ardından Güzel Sanatlar Lisesi’ne kaydolan sanatçı burada başarılı bir eğitim alarak müzik anlamında kendisini geliştirmiştir.

Müzik aletleriyle erken yaşta tanışan sanatçı 9 yaşında iken flüt çalmayı öğrenmiş ve diğer müzik aletlerinde de eğitimler almıştır. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünden mezun olan sanatçı müzik öğretmeni olarak mesleğe adım atmıştır. Korist ve solist olarak uzun süre sahne arasında yer alan Melek Mosso, son olarak müzik çalışmalarına solo performansa çevirmiş ve sahne önünde yer almaya başlamıştır.

Melek Mosso Menajeri 0532 450 72 70

İstanbul macerasında ilk olarak vapurlarda şarkı söyleyerek adını duyuran şarkıcı bu süreçte bildiği müzik çalgılarının eğitmenliğini yapmış ve öğrencilerin konservatuara giriş dönemlerinde yardımcı olmuştur. Zbam The Band grubu ile bir süre birlikte sahne alan sanatçı, çeşitli şarkı yarışmalarına da katılmış ve birincilik ödülleri ile ayrılmıştır.

Yıldız Tilbe’nin ursalar Ölmem adlı çalışmasını 208 yılında Youtube üzerinden seslendirip paylaştığı anda bir anda sahnelerin yıldızı haline gelen Melek Mosso ardından iddialı ses kayıtlarını Youtube üzerinden paylaşmaya devam etmiştir. Farklı tarzı ve ses tonu ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı Youtube paylaşımlarında 00 milyon üzerinde izlemeler elde etmiştir.

Melek Mosso Menajeri 0532 206 59 59

Melek Mosso Şarkıları
Ünlü şarkıcının müzik kariyerinde piyasaya çıkarttığı albüm ve single parçalar aşağıdaki gibidir;

2018 | Kedi – Gölgen Yeter
2019 | Keklik Gibi – Vursalar Ölmem – Sarıla Sarıla
2020 | Gönül Gözü – Unutan Kazanır – Cumartesi Türküsü – Yalan – Kurtuldun Dediler
2021 | Kızgınım, Ağlarsam – Sonrası Kalır – Gel Desem de Gelme – Zülüf – Parayla Saadet Olmaz- Hayatım Kaymış – Kirpiklerin – Kimsenin Kimsesi – Karanfil
2022 | Yıllar Affetmez – Vazgeç Gönlüm – Sabahçı Kahvesi – Bu İş Bitmiş – Kendimi Vurdum – Beni Hatırla – Çanakkale Türküsü – İlletim
Ünlü şarkıcı sanat hayatına hem sahne performansları hem de albüm çalışmaları ile devam etmektedir.

Melek Mosso İletişim!
performansında başarıları ile yer almaktadır.

Melek Mosso etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Melek Mosso Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

 

 

 

 

Muharrem Yıldırım Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz

İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Merkez Ofis iletişim Bilgileri : 0212 217 59 59 – 0216 378 59 59
Organizasyon sorumlusu Şebnem Yıldırım 0532 450 72 70

Adres: Müsahip Sk.No 20 Ortaköy, 34347 BEŞİKTAŞ /İSTANBUL

Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Resmi Instagram Hesablarımız @mymenajerlikofficial @muharremyildirimofficial

Muharrem Yıldırım
Kanalda toplam 415 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ