Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Lerzan Mutlu

1 ay önce
82 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Lerzan Mutlu Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Lerzan Mutlu Menajeri Kimdir? Lerzan Mutlu iletişim 0212 217 59 59 Lerzan Mutlu yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Lerzan Mutlu Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.0532 450 72 70 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Lerzan Mutlu
Lerzan Mutlu şarkıları ile organizasyon, etkinlik, festival ve davet gecelerinde By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi eşliğinde muhteşem bir güne var mısınız?

Çok değerli ses sanatçısı olan sayın Mutlu, sahne performansları ve yer aldığı organizasyonlarda göstermiş olduğu başarı ile bilinen değerlerdendir. Türkiye üzerinde sayısız vermiş olduğu konser ve etkinlik performansı ile oldukça rağbet gören bir sanatçıdır.

Sahnede seslendirmiş olduğu parçaların yanı sıra göstermiş olduğu performansı ile de izleyenlerin ve dinleyenlerin dikkatini toplamayı başarmıştır.

Lerzan Mutlu Menajeri iletişim 0532 450 72 70

Lerzan Mutlu Kaç Yaşında? Nereli?

Sevilen ses sanatçısı, 12 Şubat 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul doğumlu olan ses sanatçısı, İstanbul’da uzun bir süre yaşadı. Lerzan Mutlu annesi ev hanımı ve avukat babası ile yaşayan Mutlu, aile içinde tek kız çocuğu olarak yaşadı.

İlkokul eğitimini Erenköy İlkokulu’nda tamamladı ve ardından -Özel Kadıköy Kız Koleji eğitimin devamında lise öğrenimini Yıldız Kolej’inde tamamlanmıştır. Sevilen değerli ses sanatçısının babası henüz 10 yaşında iken vefat etmiştir.

Lerzan Mutlu kiminle evli ve Lerzan Mutlu kaç evlilik yaptı sorularına hiç evlenmedi şeklinde cevap verebiliriz. Sayın Mutlu lise eğitimini tamamlamasının ardından İsviçre’ye gitti. İsviçre’ye gitmesinin nedeni üniversite öğrenimiydi fakat bu eşsiz deneyimi sadece 6 ay devam ettirebildi.

6 ay sürenin sonrasında Türkiye’ye geri dönen sanatçı, Türkiye dönüşünün ardından Konservatuvar sınavları ve mülakatlarına sıkı bir şekilde hazırlanmaya başlamıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğretimine başladı. Fakat sayın Mutlu bu eğitimini de tamamlayamadan sahne hayatına hızlı bir atılım gerçekleştirdi.

Televizyon hayatında da yer alan Mutlu sık sık magazin programlarında gündemde yerini almaktadır. Sevilen sanatçı yer almış olduğu birçok dizi ve film projesi ile de bilinmekte ve hatırlanmaktadır.

Lerzan Mutlu Menajeri iletişim 0532 206 59 59

Lerzan Mutlu Kimdir Nasıl Ünlü Oldu?
Değerli ses sanatçısı ve sinema oyuncusu olan Mutlu, öğrenim hayatında yarıda kalışlar ile karşı karşıya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümünde yarım bırakarak deneyimleyen Mutlu, sahne ve televizyon dizi hayatına seri bir atılım gerçekleştirmiştir.

2005 senesinde yayımlanan proje; Asla Unutma dizisi içerisinde oyuncu olarak yer almıştır. Dizide başarılı bir performans gerçekleştiren Mutlu, herkesin beğenisini toplamayı başarmıştır. Devamında birçok programda da yer alması ile birlikte daha tanınan bir isim olma yolunda emin adımlar ile ilerlemiştir.

Lerzan Mutlu programı arasında yer alan; Beyaz TV’de yayımlanmakta olan “Söylemezsem Olmaz” programı içerisinde sunucu unvanı ile yer almıştır. Sunuculuk deneyimini de kazanan ve yine izleyiciler tarafından beğenilen Mutlu, “Lerzan’la Çok Mutlu” program sunuculuğu ile gündüz kuşağı sunmuştur.

Bu program içerisinde genel hakimiyet Mutlu’ya ait ve isimde de yer alması ile beraber başarılı bir gündüz kuşağı programında yer almasıyla bilinmektedir. Lerzan Mutlu sevgilisi şeklinde belli başlı magazin konularında yerini almaktadır.

Magazin söyleşi programlarına da katılım sağlayan Mutlu, yapmış olduğu konuşmalar ve diyaloglarla da gündeme gelmektedir. Şarkıları ve eşsiz sesi ile oldukça sevilen ve ses, sanatçı camiasında büyük yer edinen Mutlu, konser vermektedir.

Konserlerdeki eğlenceli ve neşeli tavrı oldukça samimi anlar ve saatler yaşatmaktadır. Atmosfer içerisinde oluşturduğu samimiyet ile eğlenmemek ve keyifli vakit geçirmemek neredeyse imkânsızdır.

Yeni sanatçılar ve özgün sesleri keşfeden firmamıza siz de bilgi bırakmak ister misiniz? İletişim için; +90 (532) 206 59 59 telefon numarasını kullanabilirsiniz.

Lerzan Mutlu Menajeri 0532 404 66 63

Lerzan Mutlu Konserleri!
Sevilen değerli ses sanatçısı birçok türde müziği icra etmekte ve seslendirmektedir. Konserlerde gösterilen değer ve önem sayesinde eğlenceli dakikaların yaşandığı organizasyon firmamız, By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi ile profesyonel deneyim yaşayabilirsiniz.

Etkinlik, festival, organizasyon ve çeşitli davet gecelerinde dilediğiniz sanatçı ile profesyonel organizasyon birleşimin de bir oluşuma ne dersiniz.?

Sayın Mutlu ile de profesyonel etkinlik planlama ve profesyonel etkinlik yönetimi doğrultusunda en özel anlarınızı taçlandırabilirsiniz.

Sayın sanatçımızın seslendirmiş olduğu şarkılar ile oldukça samimi ve hoş bir ortam oluşacaktır. Birçok şarkısının da ilgi ile takip edilmesi sonucunda eşlik etme şeklinde samimi anlara şahitlik edebilirsiniz.

Evlilik teklifi organizasyon
Söz organizasyon
Nişan organizasyon
Düğün organizasyon
Doğum günü organizasyon
Kına organizasyon
Değerli ses sanatçısının sahne, konser performansı ile hem eğlenecek hem de duygulanabileceksiniz.

Lerzan Mutlu İletişim!
performansında başarıları ile yer almaktadır.

Lerzan Mutlu etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Lerzan Mutlu Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

 

 

 

 

Muharrem Yıldırım Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz

İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Merkez Ofis iletişim Bilgileri : 0212 217 59 59 – 0216 378 59 59
Organizasyon sorumlusu Şebnem Yıldırım 0532 450 72 70

Adres: Müsahip Sk.No 20 Ortaköy, 34347 BEŞİKTAŞ /İSTANBUL

Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Resmi Instagram Hesablarımız @mymenajerlikofficial @muharremyildirimofficial

Muharrem Yıldırım
Kanalda toplam 415 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.