trende
trende
ŞARKILARINIZI KLİPLERİNİZ NETD VE TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA YAYINLIYORUZ
By Muharrem Yıldırım Music Production ise NetD müzik ile sağlamış olduğu anlaşma neticesinde hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan video, müzik ve eğlence içeriklerinin dağıtım hizmetini üstleniyoruz. Şarkıların yayınlanabilmesi için gerekli olan tüm prosedürleri profesyonel bir biçimde uyguluyoruz.
TÜMÜNÜ GÖR

Cem Belevi

Cem Belevi Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Cem Belevi Menajeri Kimdir?

Cem Belevi iletişim 0212 217 59 59 Cem Belevi yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Cem Belevi Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz

.

Cem Belevi Kimdir ?

Cem Belevi (4 Haziran 1987 doğumlu), Türk pop müzik şarkıcısı ve oyuncusudur. En çok “Kim Ne Derse Desin”de Ayshe ile birlikte çalışmasıyla tanınır.

Brunel Üniversitesi’nde uluslararası işletme okudu. Annesi ressam, babası piyanist.

2013’te ilk albümü Bilmezsin’i çıkardı. “Günaydın Sevgilim” albümün ana şarkısı ve ilk klibi oldu.

Albüm pek ilgi görmedi ama şarkı Türk müziğinin yöneticisi Samsun Demir’den etkilendi. Şarkı daha sonra Enbe Orkestrası & Behzat Gerçeker’in albümünde yeniden düzenlendi.

2014 yılında Sway’in Türkçe versiyonu olan “Kim Ne Derse Desin” için Ayşe ile düet yaptı. Şarkı Türkiye’de çok başarılı oldu ve 2014 Türkiye Müzik Ödülleri’nde en iyi çıkış kategorisinde aday gösterildi.

2015 yılında Suat Sayın’ın daha önce Zeki Müren ve Muazzez Ersoy’un seslendirdiği cover şarkısı olan “Sevemez Kimse Seni” adlı ikinci single’ını çıkardı.

Klip, yönetmenliğini Hasan Kuyucu’nun yaptığı 25 Mayıs 2015’te yayınlandı. Video Santorini’de geçiyor.

2015 yılında FOX’ta yayınlanan İnadına Aşk dizisinde oyunculuğa başlamıştır.

Cem Belevi Menajeri 0532 206 59 59
Cem Belevi, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Cem Belevi’yi etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Cem Belevi Menajeri Kimdir?

Cem Belevi konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Cem Belevi menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Cem Belevi Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Cem Belevi Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Cem Belevi Sahne Fiyatı
Cem Belevi sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Cem Belevi İletişim Numarası 0532 404 66 63
Cem Belevi performansında başarıları ile yer almaktadır.

Cem Belevi etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Cem Belevi Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)