Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Gökhan Türkmen

9 yıl önce
326 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Gökhan Türkmen Menajeri iletişim 0532 450 72 70 Gökhan Türkmen Menajeri Kimdir?

Gökhan Türkmen iletişim 0212 217 59 59 Gökhan Türkmen yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen Gökhan Türkmen Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Gökhan Türkmen Kimdir ?

Gökhan Türkmen (d. 1 Eylül 1983, İstanbul), Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcıdır.

2005 yılında amatör olarak seslendiği “Büyük İnsan” adlı parça video paylaşım sitesi YouTube’da beş milyondan fazla dinlendi. Bir yandan video paylaşım sitelerinde parçalarını paylaşırken bir yandan da barlarda sahne alıyordu. Bu kadar yüksek dinlenmesinin sonucunda bir anda ilgi odağı oldu ve albüm teklifi aldı. 2007 yılının sonunda İrem Records ile anlaştı ve ilk albümünün kayıtları için stüdyoya girdi.

Albüm kayıtları dört ay kadar sürdü. Gökhan Türkmen, 17 Nisan 2008 tarihinde Büyük İnsan adını verdiği ilk albümünü yayınladı. Albümden ilk olarak “Yan Sen”, daha sonra “Büyük İnsan” ve son olarak da “Dön” adlı hit parçalar yayınlandı.

İlk albümüyle büyük ses getirdi ve ülke çapında tanınmaya başlandı. 37. Altın Kelebek Ödülleri töreninde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı. 15. Kral Müzik Ödülleri töreninde aday oldu.

2009 yılının son aylarında ikinci albümünün kayıtlarına başladı. 18 Mart 2010 tarihinde Biraz Ayrılık adını verdiği ikinci albümünü yayınladı. On iki parça bulunan albümdeki parçaların sözleri çoğunlukla Gökhan Türkmen ve Serkan Söylemez’e aittir.

Albümde söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan “Yas” adlı parçayı da seslendirmiştir. Albümden dört parça yayınlanmıştır. Gökhan Türkmen bu dönemde sıkça radyo ve televizyon programlarına konuk olmuştur. 2012 yılında Ara adını verdiği beş parçalık bir EP albüm çıkardı.

Üç Adım Müzik etiketiyle yayınlanan EP albümden iki parça yayınladı. “Bitmesin” adlı parça yazın en çok dinlenen parçalarından birisi oldu.

Gökhan Türkmen Menajeri 0532 206 59 59
Gökhan Türkmen, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

Gökhan Türkmen’i etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

Gökhan Türkmen Menajeri Kimdir?

Gökhan Türkmen konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gökhan Türkmen menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Gökhan Türkmen Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

Gökhan Türkmen Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

Gökhan Türkmen Sahne Fiyatı
Gökhan Türkmen sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

Gökhan Türkmen İletişim Numarası 0532 404 66 63
Gökhan Türkmen performansında başarıları ile yer almaktadır.

Gökhan Türkmen etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

Gökhan Türkmen Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.