Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İdo Tatlıses

9 yıl önce
İdo Tatlıses için yorumlar kapalı
393 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

İdo Tatlıses Menajeri iletişim 0532 450 72 70 İdo Tatlıses Menajeri Kimdir?

İdo Tatlıses iletişim 0212 217 59 59 İdo Tatlıses yoğun bir konser programına sahip olmasıyla birlikte programını düzenleyen İdo Tatlıses Menajeri ile Muharrem Yıldırım Music Production aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İdo Tatlıses Kimdir ?

İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı’dır. Gerçek adı İbrahim’dir. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğlu olan İbrahim’in ismi kısaltılarak İbrahim ve Derya’nın oğlu anlamına gelen İdo mahlası takılmıştır.

İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre’de College du Leman’da tamamlamıştır.İş hayatına babası İbrahim Tatlıses’e ait olan Tatlıses Tv’de başlayan İdo Tatlıses 2013 yılında Dj’lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başlamıştır.

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamlayan İdo mezuniyetinin ardından Amerika Boston’da sayılı müzik okullarından Berklee’ye giderek 15 ay müzik eğitimi almıştır.

Müziğe ilgisi olan bir ailede büyümesinin de etkisiyle müzik sektörüne atılan İdo, 2014 yılında Sonsuz Teşekkürler adlı single ile müzik dünyasına ilk adımını atmıştır. Dönemin en hit parçaları arasına giren single bu alandaki başarısının en büyük ispatı olmuştur.

İdo Tatlıses daha sonra Satır Satır isimli ikinci singlenı piyasaya sunmuştur. 2015 yılında ise Kaç kere ve Aşk Bunun Adı isimli şarkılara klip çekmiştir.

2016 yılında televizyon dünyasına da atılan İdo, ilk olarak Mc Donald’s’ın reklam yüzü olmuştur.

Ardından Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Kapıda dizisinde rol almıştır.

İdo Tatlıses Menajeri 0532 206 59 59
İdo Tatlıses, alanında uzman bir ekiple güçlerini birleştirerek müzik kariyerini profesyonel bir şekilde yönetiyor.

Bu sayede konserler ve organizasyonlar kusursuz bir şekilde planlanıyor, tanıtım çalışmalarıyla hayran kitlesi genişliyor ve uzun vadeli bir başarı için gerekli adımlar atılıyor.

İdo Tatlıses’i etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi çatısı altında faaliyet gösteren sanatçılarımızı görmek için Sanatçı Menajerliği sayfamızı kontrol edebilirsiniz.

İdo Tatlıses Menajeri Kimdir?

İdo Tatlıses konserleri, etkinlikleri, festivallerdeki durumu, konser fiyatları, müsaitlik durumları ve konser tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İdo Tatlıses menajerlik hizmetleri için İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

İdo Tatlıses Konser biletleri nereden alınır ve Menajeri kimdir?

İdo Tatlıses Menajerliğini ve konser fiyatları dâhil konserleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sevenleri İstanbul/Ortaköy Beşiktaş’taki By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik’i arayarak ya da https://muharremyildirim.com/ web sitesi üzerinden Menajerine ulaşabilirsiniz.

İdo Tatlıses Sahne Fiyatı
İdo Tatlıses sahne fiyatı hakkında bilgi alabilmek için şarkıcının sahne detaylarının belirlenmesi gerekir. Tüm giderler ve sahne talepleri detaylıca görüşüldükten sonra ünlü şarkıcının sahne fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik, ünlü şarkıcının sahne fiyatı ve diğer tüm konularda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. +90 (532) 206 59 59 numaralı hat üzerinde organizatörlerimizde her an ulaşabilir ve konser organizasyon hizmeti alabilirsiniz.

İdo Tatlıses İletişim Numarası 0532 404 66 63
İdo Tatlıses performansında başarıları ile yer almaktadır.

İdo Tatlıses etkinliğinize dahil etmek ve sanatçı menajerlik çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin ► +90 212 217 59 59 – +90 216 378 59 59

İdo Tatlıses Konser, Organizasyon ve Etkinlikleri
Planlamak istediğiniz sanatçı organizasyonları, konser, gala gecesi ve muhtelif etkinliklerinizde sahne bütçeleri ve sanatçı menajerliği hakkında bilgi almak için By Muharrem Yıldırım Music Production ve Menajerlik Şirketi +90 (532) 206 59 59 telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerindende bilgi Alabilirsiniz

1993’den Bugüne Türkiye’nin En Büyük Güvenilir Organizasyon,Menajerlik Firmalarından Biriyiz..

Bizi Daha Yakından Tanımak İçin Lütfen RERANSLARIMIZI Burayı hemen Tıklayın

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

 

ahmet şahin
Kanalda toplam 156 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ